Acupunctura de reîntinerire facială Mei Rong este destinată persoanelor care doresc să-și mențină tenul tânăr, tonic, cu piele fină, riduri puține și fine, astfel încât trecerea anilor să nu se cunoască pe chipul lor.

În ceea ce privește menținerea tinereții tenului avem la dispoziție atât metode chirurgicale, cât și non chirurgicale. Dintre cele invazive putem aminti chirurgia estetică facială (în special pentru ridurile adânci), injecțiile cu neurotoxine de natură proteică sau alte substanțe ce au rolul de a îndepărta ridurile. În practica nechirurgicală de întreținere a frumuseții și reducere a ridurilor sunt incluse mai multe aspecte (măști cosmetice, în general cu rol de prevenție și întreținere, masajul facial, gimnastică facială și acupunctură cosmetică, care are și rol curativ), fie de mod de viață și alimentație. O alimentație săracă în vitamine îmbătrânește și acest fapt se observă inclusiv la nivelul tenului.

Sănătatea și frumusețea tenului nu se întreține doar prin îngrijirea locală. Un rol important îl are  și îngrijirea sistemică, mai exact a întregului organism. Tenul reflectă starea de sănătate a întregului organism, la nivelul sau adunându-se sau plecând cea mai mare parte a meridianelor energetice. Astfel, culoarea și aspectul feței și al decolteului sunt date de starea de sănătate sau de boală a organelor interne.  

Odată cu trecerea anilor pot să apară ridurile de expresie, însă multe persoane prezintă o îmbătrânire prematură (riduri superficiale și profunde, cearcăne pronunțate în jurul ochilor, pungi sub ochi, pielea feței căzută, bărbie dublă, riduri pronunțate în jurul gâtului, la nivelul decolteului), procesele de senescență fiind accelerate de modul de viață, de multele nopți nedormite, de fumat, de alimentația incorectă și carențele nutriționale, de stres, de diferite patologii aflate în stadiul funcțional sau organic și am putea motiva în continuare printr-o lungă listă de cauze.

Aici intervine avantajul deosebit al acupuncturii cosmetice: aceasta nu tratează doar problemele tenului, ci ale întregului organism, acestea din urmă reflectându-se așadar și la nivelul feței și al decolteului. Pentru că multe meridiane energetice converg sau diverg de la nivelul feței, acupunctura la acest nivel leagă multe alte funcții ale organismului.

Ce este acupunctura cosmetică?

Acupunctura cosmetică este folosită de sute de ani în medicina tradițională chinezească. Această reprezintă o metodă estetică nechirurgicală destinată în special persoanelor care doresc să mențină un ten tânăr, tonic, cu piele fină, riduri puține și fine, astfel încât trecerea anilor să nu se cunoască pe chipul lor.  Acupunctura cosmetică reprezintă o bună alternativă tratamentelor cosmetice sau chirurgicale estetice, fiind neinvazivă și folosind energiile proprii organismului care se bazează pe ameliorarea proceselor de îmbătrânire, atât a tenului cât și al întregului organism.

Acupunctura de reîntinerire facială Mei Rong  susține îmbunătățiri sistemice de sănătate la fel de benefice atât pentru femei cât și bărbați, de toate vârstele.

Frumusețe și Sănătate din interior spre exterior

De mii de ani, chinezii au cunoscut faptul că pielea și fața reflectă starea generală de sănătate a organismului. Sănătatea în interiorul organismului se concretizează în vitalitate, iar în exterior ca frumusețe fără vârstă. Chinezii au o vorbă: "Unde circulă energia, circulă și sângele". Astfel, chiar și pentru cei nefamiliarizați cu principiile de medicină chineză, este cunoscut faptul că o circulație sanguină bună ajută corpul să arate și să se simtă mai bine. De fapt, asta face acupunctura și în mod special cea de întinerire facială: îmbunătățește și reglează circulația și repartizează energia, prin intermediul circulației, în mod optim, la toate nivelurile organismului.

90% rezultate pozitive într-o singură sesiune

Jurnalul Internațional de Acupunctură Clinică a raportat că printre 300 de cazuri tratate în China, cu acupunctură cosmetică facială, 90% au efecte vizibile chiar și numai după o ședință de tratament (un ciclu complet este de 10-12 ședințe pe o durată de până la 3 luni).

Efecte incluse: îmbunătățirea texturii pielii și de culoare, elasticitate crescută, reducerea ridurilor și întinerire în general, care nu se limitează doar la față.

Beneficiile acestui tip de lifting sunt evidente:

-        este nedureros și neinvaziv

-        celulele epiteliale și structura pielii sunt regenerate prin activarea resurselor proprii de vindecare ale organismului

-        prin activarea anumitor puncte de acupunctură se tratează și bolile interne care au produs dereglările structurale de pe suprafață pielii, eliminându-se astfel cauzele generatoare

-        procesul acționează atât la suprafață cât și în profunzimea pielii, astfel efectele obținute sunt de lungă durata și nu este necesară repetarea tratamentului după perioade scurte de timp

Ce poate face Acupunctura Cosmetică ?

-        redefinirea pomeților

-        ridicarea obrajilor căzuți

-        ștergerea ridurilor de încruntare (de expresie)

-        ridicarea pleoapelor căzute

-        tonifierea mușchilor bărbiei

-        creșterea producerii de colagen din piele

-        creșterea tonusului musculaturii faciale

-        creșterea elasticității pielii

-        reducerea ridurilor

-        curățarea sau reducerea petelor faciale

-        tratarea celulitei și vergeturilor

-        reîntinerirea corpului

-        vindecarea acneei, tenului gras sau uscat

-        creșterea oxigenarea pielii

-        crește circulația sângelui în piele

-        pielea devine mai delicată și mai fină

Acupunctura se practică numai cu ace sterile de unică folosință și în condiții igienice deosebite de către un medic specializat în acest domeniu.

Se pot adaugă injectările, pe parcursul a 3 ședințe,  de colagen homeopat și acid hialuronic homeopat, produse ale firmei Guna. Cei care aleg această metodă terapeutică, se vor prezența inițial la o consultație de specialitate, unde medicul acupunctor va decide după o explorare amănunțită a stării energetice a organismului (examen clinic complet, examenul pulsurilor, limbii, irisului, aprecierea gradului de receptivitate la acupunctură), dacă starea dumneavoastră poate fi tratată prin acupunctură.

După această consultație se va stabili conduita terapeutică de urmat (câte ședințe, câte cicluri de tratament, ce măsuri igieno-dietetice sunt necesare, etc.)

Acum serviciile de acupunctură facială sunt accesibile că preț, deși cu câțiva ani în urmă și le permiteau doar vedetele.

 

Poți citi și următoarele articole utile, studii de caz:

1. http://www.acupunctura-provital.ro/studii-de-caz/studiu-de-caz-acupunctura-cosmetica

2.http://www.acupunctura-provital.ro/studii-de-caz/studiu-de-caz-acupunctura-cosmetica-faciala

 

Vă invităm să beneficiați de o ședință de acupunctură GRATUITĂ, acordată la fiecare abonament de acupunctură sistemică achiziționat în cadrul cabinetului Acupunctură Provital!

 

Să fiți sănătoși!

 

 

 

Vă așteptăm cu drag la cabinetul de Acupunctură Provital din Cluj-Napoca!

 

 Ai nevoie de tratament?

 

 Sună la

 

  0721238637