Feng shui - Bazi - Qi men
Feng Shui

Arta Feng Shui (în chineză Feng 風 înseamnă „vânt” și Shui 水 înseamnă „apă”) a fost inițial cunoscută sub numele de „Kan Yu” (arta de a observa forțele Cerului și ale Pământului) și face parte din Cinci Arte Chinezești , fiind folosită pentru a analiza și a beneficia de energiile naturale (Qi 氣) ale lumii vii din jurul nostru. Cu profunde rădăcini în cultura țărilor asiatice, reprezintă un reper în istoria Chinei, această artă datând încă din timpul primului împărat al Imperiului Chinez.

Citeşte mai mult...
 
BaZi

BaZi este o metodă tradițională chinezească pentru decodificarea destinului personal, identificarea cauzelor evenimentelor neplăcute din trecut și prevenirea celor din viitor. BaZi mai este întâlnită sub denumirea de Coloanele Destinului, Pilonii Destinului sau Cei Patru Stâlpi ai Destinului. Harta BaZi îți oferă informații despre ceea ce îți este destinat și despre potențialul tău în viață.

Citeşte mai mult...
 
Qi Men Dun Jia

Qi Men Dun Jia 奇门 遁甲 este o tehnică foarte precisă și o adevărată „artă a războiului”, fiind creată și utilizată de mari strategi militari ai dinastiilor chineze: Sun Tzu, Zhuge Liang și alții. În istoria de 3000 de ani a Imperiului Chinez, Zhuge Liang a fost unul dintre cei mai remarcabili strategi care au aplicat metodele Qi Men Dun Jia pentru a obține victoria în timpul luptelor, legendară fiind bătălia de la Stâncile Roșii.

Citeşte mai mult...